Snapsting inviterer til kickoff-mød

26. april 2024
Snapsting inviterer til kickoff-mød
Der er både kendte og nye arrangemeneter på programmet til årets Snapsting. Foto: Flemming Jeppesen

Programmet er næsten på plads, holdet er sat, og forventningerne er store til Snapsting 2024, kom og hør mere og få også et lille indblik i planerne for Snapsting 2025.

Snapsting inviterer til kickoff-møde

Programmet er næsten på plads, holdet er sat, og forventningerne er store til Snapsting 2024, kom og hør mere og få også et lille indblik i planerne for Snapsting 2025

Med to måneder til dette års Snapsting inviteres interesserede journalister til kickoff-møde torsdag 25. april kl. 17.00-18.30 på Vesterbrogade 10 i Viborg. Her deltager de fleste aktører, der har en rolle ind i årets Snapsting.

– Vi glæder os til at se alle aktørerne igen. Vi er selvfølgelig løbende i kontakt med hinanden. Snapsting arbejder vi på hele året, men det er nu, vi for alvor skyder Snapsting 2024 i gang, og så er det ikke nogen hemmelighed, at vi allerede er ved at tegne stregerne for 2025, der bliver et utrolig spændende år, hvad angår events i Viborg Kommune. siger direktør for Kultur & Udvikling Lars Stentoft.

Sammen skaber vi Snapsting

Han byder selv velkommen til kickoff-arrangementet, hvorefter highlights fra årets program bliver præsenteret.  

– Det bliver Snapsting, som vi kender det med kulturelle finurligheder, god musik, sport, leg og fest. Det er det klassiske mix af kendte og nye små events i eventet, som dygtige aktører arbejder på. Derfor glæder jeg mig først og fremmest til at se mange af dem, for sammen skaber vi Snapsting, fortæller eventmanager Anne Sofie van Norde.

Efter de forskellige oplæg vil der mulighed for at stille spørgsmål, mens der bliver serveret et let måltid.