Udendørs korkoncert ved Hovedbiblioteket i Viborg tirsdag d. 7. maj

26. april 2024
Udendørs korkoncert ved Hovedbiblioteket i Viborg tirsdag d. 7. maj
Sødal Happy Singers

Kom i forårshumør med Sødal Happy Singers, når Viborg Bibliotekerne indbyder til korkoncert i Biblioteksparken tirsdag d. 7. maj kl. 19.00

Sødal Happy Singers er et rytmisk kor, som består af mere end 40 lattermilde sangglade kvinder. Koret holder til i Rødding, men spreder gerne deres sangglæde over hele Viborg-egnen, og denne forårsaften kan koret opleves i Biblioteksparken ved Hovedbiblioteket i Viborg.

Deres repertoire spænder bredt med alt lige fra pop og gospel til rytmiske sange og viser. Koret er under ledelse af musiker Anders Hjort Nielsen, som er kendt i mange musikalske sammenhænge i Viborg og omegn.

Koncerten finder sted tirsdag d. 7. maj kl. 19.00, der er fri entré og ingen tilmelding. I tilfælde af dårligt vejr flyttes korkoncerten indenfor.