Stort kollektionssalg hos DEPECHE

30. april 2024
Stort kollektionssalg hos DEPECHE

DEPECHE, det anerkendte danske modebrand kendt for sit ærlige og underspillede design, afholder sit årlige kollektionssalg i Horsens. Denne eksklusive begivenhed, som kun finder sted én gang om året, er en enestående mulighed for modebevidste kvinder at erhverve sig høj kvalitets lædertasker, bælter, skindtøj og accessories til fordelagtige priser.

Salget løber over fire dage fra den 1. til den 4. maj 2024 på adressen, Ove Jensens Allé 33, 8700 Horsens, i et renoveret bådhus, der smukt indkapsler DEPECHE.’s rå, æstetiske essens og arven fra Horsens’ gamle havneområde. 

En dedikation til kvalitet og funktion 

Under ledelse af CEO Janni Hørdum, der revitaliserede DEPECHE. i 2008, har virksomheden fokuseret på at udvikle produkter, der balancerer funktionalitet og æstetisk appel med en uhøjtidelig luksus. Jannis ledelse, der indbragte hende titlen som “Årets Unge Erhvervsleder 2014”, har styrket DEPECHE.s brand af kvalitet og innovation inden for modebranchen. 

Hvad kan du forvente? 

Kollektionssalget byder på en 1000 kvadratmeter stor udstilling med eksklusive kollektionsprøver og 2. sorteringsvarer, som omfatter: 

  • Tasker og Bælter: Et bredt udvalg af DEPECHE.s signatur lædertasker og bælter. 
  • Skindtøj: Unikke skindjakker og beklædning, der understreger brandets dedikation til håndværk. 
  • Accessories: Funktionelle og stilfulde items, der fuldender enhver garderobe. 

Der bliver opfyldt dagligt med nye varer, så der er masse at vælge imellem gennem alle salgsdagene. Der vil være dedikerede personale til stede for at assistere og vejlede. 

Åbningstider 

Onsdag d. 1. maj kl. 12:00 – 20:00 
Torsdag d. 2. maj kl. 12:00 – 19:00 
Fredag d. 3. maj kl. 12:00 – 17:00 
Lørdag d. 4. maj kl. 12:00 – 15:00