Bogcafé på Skakbrættet

15. maj 2024
Bogcafé på Skakbrættet
Anette Koue og Charlotte Hvorslev

Få tips og inspiration til sommerens læsning og hør om den nye bog om blomsterkunstneren Tage Andersen

Sommertid er for mange lig med læsetid, og lige om lidt er det også ferietid. Bibliotekarerne Anette Koue og Charlotte Hvorslev giver denne formiddag deres bud på bøger, du kan pakke i kufferten eller nyde på terrassen.

Bogcaféen finder sted lørdag den 1. juni kl. 10.30, og netop denne lørdag er Sigga Møller Foged med som gæst. Sigga vil fortælle om sit møde med blomsterkunstneren Tage Andersen. Et møde og et tv-interview som kom i forlængelse af en ny biografi om hans liv skrevet af Elisabeth Saugmann. Bogens fængende titel er ’Man må godt være en krukke’.

Sigga er vokset op i Kjellerup og har kendt Tage Andersen siden sin barndom. Og Sigga har kigget med fra sidelinjen, siden han startede sin første butik dér i byen.

Efter Kjellerup åbnede Tage Andersen butik i Viborg. Senere gik turen til Kgs. Nytorv i København – og nu ligger Huset Tage Andersen i Ny Adelgade. Herfra har han gennem årene skabt sine forunderlige universer med barokke opsatser og rustikke blomsterdekorationer i dramatiske jordfarver.

Der er fri entré til bogcaféen, så kom og vær med. Alle er velkomne og der er som altid kaffe på kanden.

Kontakter

Anette Koue og Charlotte Hvorslev, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 87873413