Askepot kommer til Tinghallen: Skal du med?

18. maj 2024
Askepot kommer til Tinghallen: Skal du med?

Viborg glæder sig til at opleve et af historiens allerstørste kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder, når Lion Musicals i samarbejde med Live Nation. Vi kommer til at se stjerner som Caroline Henderson, Stig Rossen, Johanne Milland, Rasmus Brohave og Pelle Emil Hebsgaard i ASKEPOT – THE MUSICAL – med helt nye sange af Rasmus Seebach.

En Magisk Forestilling i Tinghallen

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond, og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik kan Lion Musicals med både stolthed og ærefrygt næste år præsentere en af historiens største kærlighedshistorier på en helt ny, moderne og musikalsk måde – og ikke mindst med helt nye sange af Rasmus Seebach.

Eksklusiv VIP-Oplevelse

På de første 6 rækker i Tinghallen tilbyder vi en særlig VIP-pakke. VIP-pakken er inkluderet i prisen på billetten på de første 6 rækker og inkluderer:

  • Forestillingsprogram
  • De bedste pladser i salen
  • All inclusive øl, vand og vin i pausen
  • Særligt Askepot VIP-laminat

En Tidssvarende Genfortælling

Vi kender alle Brødrene Grimms næsten 200 år gamle eventyr om den unge Askepot, der må gå så grueligt meget igennem for at få sin prins og sin retfærdighed. Men selvom fortællingen – ikke mindst i Disneys klassiske tegnefilmsversion fra 1950 – har sat sig i hjerterne på os alle, så er det tid til at give historien om Askepot en tidssvarende makeover, som præsenterer eventyret på en ny, underholdende og overraskende måde.

I ASKEPOT – THE MUSICAL er der ingen talende mus eller spurve med nål og tråd i næbbet, men det betyder ikke, at der er sparet på magien – tværtimod!

Stærke Navne Bag Scenen

Bag musikken står dansk musiks eget store eventyr, Rasmus Seebach, der i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer har skrevet en samling spritnye, forførende sange til ASKEPOT – THE MUSICAL.

Og Rasmus Seebach er ikke det eneste scoop, Lion Musicals kan præsentere. Bag manuskriptet står Line Knutzon, en af Danmarks sjoveste og mest rutinerede dramatikere, der for første gang træder ind på musicalens store scene. Danmarks pt. mest omtalte modedesigner, Soeren Le Schmidt, står bag forestillingens mange spektakulære haute couture-kjoler og -kostumer.

Billetterne Rives Væk

Forestillingen finder sted i Tinghallen i Viborg fra den 22. til 26. maj. Der er stadig få billetter tilbage, så skynd dig at sikre dig en plads til denne enestående forestilling, som garanteret vil bringe glæde og magi til hele familien. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!