Åbner for selvpluk af friske jordbær i morgen!

5. juni 2024
Åbner for selvpluk af friske jordbær i morgen!

Selvom sommeren kun lige er startet, kan vi allerede se frem til en rekordlang jordbærsæson! Fra i morgen åbner Moesgaard Bær & Grønt op for selvpluk af de første friske jordbær i Bjerringbro, og det tegner til at blive en fantastisk sommer.

Butikkerne er allerede fyldt med sommerens første lækre jordbær, og høsten forventes at nå op på imponerende 5.000 tons – det er en stigning på 30 procent sammenlignet med sidste år. En kombination af nye dyrkningsmetoder og det milde forårsvejr har gjort det muligt at forlænge sæsonen, så vi kan nyde de saftige bær helt indtil november.

De høje temperaturer i foråret har resulteret i ekstra søde og smagfulde jordbær af høj kvalitet. Trods nattefrosten i maj, har jordbæravlerne formået at sikre en fremragende høst. Jordbærsæsonen når sit højdepunkt omkring Skt. Hans, hvor hylderne bugner af friske bær, men nye sorter vil også modne løbende hen over sommeren.

Så gør dig klar til en uforglemmelig jordbærsæson og besøg Moesgaard Bær & Grønt i Bjerringbro fra i morgen, torsdag den 6. juni. De holder åbent alle ugens dage fra 9-18, og du finder dem på Bjerring Hede 24, 8850 Bjerringbro. Det bliver en sommer fyldt med søde, friske jordbær direkte fra marken!