Fyrfest 2024: Nye billetter frigivet, men de bliver revet væk!

6. juni 2024
Fyrfest 2024: Nye billetter frigivet, men de bliver revet væk!

Fyrfest 2024 på Viborg Dyrskueplads den 31. august 2024 har frigivet flere billetter! Skynd dig, før de er væk!

Eksklusiv chance: Sikr din billet nu!

Er du klar til at opleve Andreas Odbjerg, Ida Laurberg, Jonah Blacksmith, Medina, Queen Machine, Rasmus Seebach, Suspekt og Tobias Rahim live på scenen? Fyrfest har lige frigivet et begrænset antal ekstra billetter, men de forsvinder hurtigt. Hvis du vil være en del af denne episke éndagsfestival, så køb din billet nu!

Magisk stemning på Viborg Dyrskueplads

Hvert år på den sidste lørdag i august bliver Viborg Dyrskueplads forvandlet til en festivalplads fyldt med festglade mennesker. Fyrfest er kendt for sin unikke atmosfære, hvor musik, dans og hygge smelter sammen og skaber minder for livet.

Fyrfest er en årlig éndags musikfestival, hvor der bliver gjort noget ekstra ud af pladsen med imponerende effekter. Sammen med et fantastisk publikum bliver der skabt magi under de høje grantræer, mens tonerne af den bedste danske musik fylder luften. Når mørket falder på, intensiveres magien med et spektakulært fyrværkeri og special effects.

Historien bag Fyrfest

Festivalen så dagens lys i 2011 i Ulstrup med en unik idé om at kombinere fyrværkerishows med musik. I 2013 rykkede festivalen til Bjerringbro, og siden 2018 har Viborg været hjemsted for denne storslåede fest. Flytningen til Viborg muliggjorde en større festival med større navne og endnu mere spektakulære shows.

Fyrfest er uden tvivl et brag af en festival! Ideen har altid været den samme: at levere den bedste musik og de mest imponerende fyrværkerishows og effekter. Og 2024 bliver ingen undtagelse.

Billetinfo

Antallet af billetter er yderst begrænset, så vil du være sikker på adgang til den bedste fest på dyrskuepladsen, så køb din billet nu! Disse billetter bliver revet væk, og du vil ikke gå glip af denne uforglemmelige oplevelse.

For mere information og billetkøb, besøg Fyrfests officielle hjemmeside.