Kim Wilde indtager Viborg: En aften med nostalgi og popmagi!

6. juni 2024
Kim Wilde indtager Viborg: En aften med nostalgi og popmagi!

Kim Wilde annoncerer Danmarkstour! Den britiske popdronning besøger Viborg med sin “The Kim Wilde Closer Tour” den 28. februar 2025. Dette er en enestående chance for fans at opleve hendes legendariske hits live.

Koncert i Viborg

Kim Wilde, der blev kendt med hit-singlen “Kids in America”, har haft en fantastisk karriere fyldt med populære sange og succesfulde turnéer. I næsten fire årtier har hun turneret verden rundt og bevaret sin energiske optræden og fængende lyd. Nu er hun klar til at fortrylle Viborg:

  • Viborg Koncert: 28. februar 2025

Kim Wildes koncerter er kendt for deres intense energi og fantastiske musikalske oplevelser. Hendes optrædener er blevet rost af anmelderne, som stadig hylder hendes talent og karisma på scenen.

Billetsalg og praktisk information

Billetsalget til Kim Wildes koncert i Viborg starter den 7. juni kl. 10.00. Billetterne forventes at blive revet væk, så vær klar, når salget åbner. Det er en unik mulighed for at opleve en af 80’ernes største popikoner live i Danmark.

Praktiske oplysninger:

  • Sted: Viborg
  • Dato: 28. februar 2025
  • Tid: Kommer snart

Kim Wildes vedvarende popularitet

Kim Wilde har formået at bevare sin popularitet gennem årene, og hendes koncerter tiltrækker stadig masser af fans. Med hendes stærke stemme og fængende hits vil koncerten i Viborg helt sikkert blive en aften fyldt med nostalgi og musikalsk glæde.

Denne koncert er en del af hendes større “The Kim Wilde Closer Tour”, som også inkluderer en koncert i Odense den 1. marts 2025.

Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve Kim Wilde live i Viborg. Billetterne sælges hurtigt, så sørg for at få fat i dine, når salget starter den 7. juni kl. 10.00!