TV 2 bringer Superligaen tættere på Viborg med ny korrespondent

6. juni 2024
TV 2 bringer Superligaen tættere på Viborg med ny korrespondent

TV 2 tager et nyt, ambitiøst skridt for at komme endnu tættere på de danske fodboldfans ved at fokusere på de lokale klubber i 3F Superligaen. Denne sommer vil TV 2 dække landets bedste fodboldrække intensivt, og Viborg FF er i centrum med en dedikeret korrespondent fra TV MIDTVEST.

Med deres nye rettigheder til Superligaen har TV 2 ambitioner om at gøre fodbolden levende hele året rundt. Dette opnås gennem et tæt samarbejde mellem Sporten, Nyhederne og TV 2 Regionerne. Som en del af denne strategi vil flere regioner, herunder TV MIDTVEST, få deres egne Superliga-korrespondenter, der skal dække de lokale klubber.

TV 2 ønsker at udnytte deres store rækkevidde og lokale forankring for at bringe Superligaen tættere på fansene. Dette indebærer blandt andet, at TV MIDTVEST’s korrespondent, Dan Sørensen, vil fokusere på dækningen af Viborg FF samt de nykårede mestre fra FC Midtjylland og Silkeborg IF.

De dedikerede korrespondenter vil levere alt fra reportager fra træningspas til artikler og kommentarer om kampene. De vil også udføre lynanalyser, tippe om nyheder, og deltage live på TV 2 News. Deres lokale indsigt vil blive delt med TV 2 Sports fodboldeksperter, hvilket sikrer en dybdegående og engagerende dækning af Viborg FF.

TV 2 har store forventninger til det brede samarbejde med deres regioner. Ud over udveksling af redaktionelt materiale og interviews, vil der også blive delt kampbilleder fra 3F Superligaen. Dette sikrer, at fodboldfans i Viborg og resten af landet kan nyde en omfattende og engagerende dækning af deres yndlingsklubber.

Med dette nye tiltag viser TV 2, at de er dedikerede til at levere dybdegående og nærværende dækning af dansk fodbold. For fans af Viborg FF betyder det, at de kan se frem til mere eksklusivt indhold og detaljeret dækning af deres klub hele året rundt.