20 foreninger i Viborg-området får støtte af Spar Nord Fonden – se hvilke her!

7. juni 2024
20 foreninger i Viborg-området får støtte af Spar Nord Fonden – se hvilke her!

20 lokale foreninger i Viborg og omegn er blevet udvalgt og modtager i alt 200.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Sammen er de inviteret til en festlig overrækkelse og fejring af bankens 200- års jubilæum

Det er væltet ind med ansøgninger hos Spar Nord Fonden, siden fonden i foråret meldte ud, at der var en ekstra pulje penge på syv millioner kroner på vej til foreningslivet.

Anledningen til de ekstra, lokale støttemidler er Spar Nords 200-års jubilæum. Bankens største aktionær – Spar Nord Fonden – har nemlig valgt at fejre jubilæet med en ekstra håndsrækning til lokale foreninger i Viborg og resten af Danmark, hvor banken driver forretning.

– Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger, og ud af dem er 20 foreninger i Viborg-området blevet udvalgt til en økonomisk håndsrækning på hver 10.000 kroner, fortæller Bo Uggerhøj, der er direktør i Spar Nord Fonden.

– Det er opmuntrende, at så mange ansøgninger til spændende projekter er blevet sendt afsted, og jeg må sige, at det tyder godt for fremtiden, at vi har et foreningsliv med så gode initiativer og frivillige kræfter, tilføjer han.

Og de udvalgte er…

Modtagerne af Spar Nord Fondens jubilæumspulje i Viborg-området er:

 1. Alhedens Idrætsforening
 2. Rødding Ungdoms- og Idrætsforening
 3. KFUM-Spejderne i Ulbjerg
 4. Eastside Esport
 5. Røde Kors Bjerringbro Afdeling
 6. KFUM spejderne i Kjellerup
 7. IF Trojka
 8. Husrum Viborg – en del af Jysk Børneforsorg
 9. Houlkær Fodboldklub
 10. Arnbjerg Fællesskab
 11. Foreningen Houlkær by Heart
 12. Happy Voices
 13. Ørum og Omegns Idrætsforening
 14. Søndermarkens Idræts Klub
 15. Viborg Kampsport
 16. DDS Waingunga-Stammen
 17. LPTSD afd. Viborg
 18. FDF Viborg Orkesterkreds
 19. Viborg 4H
 20. Viborg Badminton Klub

Lokal begejstring

Pengene er blevet taget yderst godt imod af de lokale foreninger, og også hos 200-års jubilaren Spar Nord er der begejstring over uddelingerne.

Banken har en lang tradition for at engagere sig i det lokale foreningsliv, og med denne jubilæumspulje har det været muligt at sikre endnu flere initiativer i lokalområderne til glæde for endnu flere mennesker. På mange måder en oplagt måde at fejre jubilæet på sammen med byens foreninger.

Om Spar Nord Fonden

Med en uddelingsramme i 2024 på godt 100 millioner kroner støtter Spar Nord Fonden projekter og foreninger i hele landet. I 2023 uddelte Spar Nord Fonden donationer til over 800 forskellige projekter. Lokalt, regionalt og nationalt.

Spar Nord Fondens ejerskab af Spar Nord-aktier resulterer i aktieudbytte, som muliggør Fondens donationer. For mere information se www.sparnordfonden.dk.