Lasse Rimmer kommer til Viborg med nyt soloshow i 2025!

7. juni 2024
Lasse Rimmer kommer til Viborg med nyt soloshow i 2025!
Lasse Rimmer Foto: Seth Nicolas

Lasse Rimmer er klar til at indtage Danmark med sit sjette soloshow, “Virkelig?”, og Viborg er selvfølgelig med på tourplanen! I foråret 2025 drager den populære komiker på en omfattende turné, der bringer ham til scener i hele landet, og publikum i Viborg kan se frem til en aften fyldt med latter og skarp komik.

Gør klar til at grine med Lasse Rimmers nye show “Virkelig?” i Viborg!

Kan du leve en eneste dag uden at undre dig over verdens besynderligheder? Det kan Lasse Rimmer ikke. Verden er blevet for mærkelig til, at man kan tage den for givet, og Lasse er klar til at dele sine tanker og observationer med publikum.

Hvor blev nazisterne af? Skjuler de sig i genbrugspladser eller kenneler? Er det egentlig lidt sundt for børn, at deres forældre lyver for dem? Hvorfor minder mænds sexliv om Lalandia, mens kvinders er som en luksus-safari? Hvordan føles det, når ens sidste tre kærester viser sig at være den samme kvinde? Kan man finde et fredeligt hjørne i en verden, hvor alle ser på alle, og alle gerne vil kigges på? Disse spørgsmål og mange flere får svar i “Virkelig?”.

“Det er fem år siden, jeg sidst var på turné med et soloshow, så der er sparet solidt op!”, lover Lasse Rimmer. “Det her bliver et show pakket med grin. En orkan af jokes, en tornado af latter, en stiv kuling af komik. Virkelig!”

Lasse Rimmer er ingen fremmed for komikkens verden. Han blev nomineret til prisen som “Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla i 2012 og igen i 2019. Han vandt Prime Videos “Roasted – Verdens Sjoveste Ferie” i juni 2024 sammen med Tobias Dybvad, Mikkel Klint Thorius, Simon Talbot og Ane Høgsberg. Siden 2015 har han også været dommer i TV 2’s populære show “Stormester”.

Nu er Lasse Rimmer tilbage med “Virkelig?”, og Viborg kan se frem til en uforglemmelig aften i hans selskab. Gør jer klar til at grine, undre jer og måske endda få svar på nogle af livets mest absurde spørgsmål.

Sørg for at få fat i billetterne, når Lasse Rimmer kommer til Viborg i foråret 2025 – det bliver et show, du ikke vil gå glip af!

LASSE RIMMER VIRKELIG? TOUR 2025

ROSKILDE, GILME – 24. APRIL

HERNING, FERMATEN – 1. MAJ

AALBORG, SKRÅEN – 2. MAJ

KØBENHAVN, HOTEL CECIL – 7. MAJ

VIBORG, COMEDY HOUSE – 8. MAJ

SILKEBORG, JYSK MUSIKTEATER – 9. MAJ

VEJLE MUSIKTEATER – 10. MAJ

AARHUS, MUSIKHUSET – 16. MAJ

ODENSE, MAGASINET – 17. MAJ

BILLETSALGET STARTER 7. JUNI 2024 KL. 12.00

MERE INFO VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

/ritzau/