Gas Head Garage gentager succesen: Viborg’s klub for klassiske og specialkøretøjer

12. juni 2024
Gas Head Garage gentager succesen: Viborg’s klub for klassiske og specialkøretøjer
Fra sidste års træf. Foto:Mikkel Grydgaard Justesen

Dyrskuepladsen Viborg er stedet at være den 15. juni 2024! Gas Head Garage og Bilklub Viborg inviterer alle klassiske køretøjsentusiaster til deres årlige Classic Motor Show. Kom og oplev en dag fyldt med historiske biler, lastbiler, traktorer, motorcykler og knallerter.

En ny og omfavnende klub for alle klassiske og specialkøretøjer har taget Viborg med storm.

En klub for alle entusiaster

Gas Head Garage, en ny klub etableret i september 2022, har hurtigt gjort sig bemærket blandt bilentusiaster i Viborg. Klubben, som blev startet af fem passionerede medlemmer med rødder i en amerikanerbil klub, har åbnet dørene for alle klassiske og specialkøretøjer. “Vi er ikke kun en amerikanerbils klub. Vi er for alle klassiske og specialbiler og youngtimere. Os 5 der lavede klubben, er udspringere af en amerikanerbil klub, men vi ville være bredere og mere omfavnende. 😎,” siger Mikkel Grydgaard Justesen fra Gas Head Garage.

Sidste års succes

Klubben havde deres første Classic Motor Show sidste år, og det blev en kæmpe succes med 337 biler, der deltog. “Vi gentager succesen fra sidste år. Træffet er vores 2. træf. Sidste år, som selvfølgelig var første gang vi holdte træf, kom der 337 biler. Vi var helt blæst bagover. I år bliver det vildere. 😎,” fortæller Mikkel Grydgaard Justesen

Fra sidste års træf. Foto:Mikkel Grydgaard Justesen

Klassiske køretøjer indtager Viborg: Gas Head Garage’s årlige classic motor show!

Kom til en uforglemmelig dag fyldt med klassisk køretøjspragt, præmier og nostalgi i Viborg.

Gas Head Garage’s Classic Motor Show

Dyrskuepladsen Viborg er stedet at være den 15. juni 2024! Gas Head Garage og Bilklub Viborg inviterer alle klassiske køretøjsentusiaster til deres årlige Classic Motor Show. Kom og oplev en dag fyldt med historiske biler, lastbiler, traktorer, motorcykler og knallerter.

Detaljer om arrangementet:

  • Dato: Lørdag den 15. juni 2024
  • Tid: Kl. 9:00 – 15:00
  • Sted: Dyrskuepladsen Viborg, Fabrikvej 19, 8800 Viborg

Dagens Højdepunkter:

  • Vis dit klassiske køretøj frem og konkurrér om præmier!
  • Vinderpræmier til de flotteste og sjoveste køretøjer.
  • Underholdning for hele familien.
  • Træfposer til de første 500 deltagere.
  • Lækkert mad fra slagteren, rundstykker, kaffe og kage.

Få en dag fyldt med historisk køreglæde

Er du klar til at lade historien rulle? Tag din skinnende klassiker og sæt kursen mod Gas Head Garage i Viborg. Dagen byder på sjov og nostalgi, med masser af aktiviteter og muligheder for at vinde fede præmier, inklusive en custom-made pokal til de mest imponerende køretøjer.

OBS: I år koster det 25 kr. at deltage og udstille dit køretøj, men du får en pose med speciallavede gotter ved ankomst.

Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en dag fyldt med klassiske køretøjer og hyggeligt samvær med ligesindede entusiaster. Vi ser frem til at møde dig og din kørende skat den 15. juni!

For mere information, besøg Gas Head Garage’s Classic Motor Show på Facebook.

Fra sidste års træf. Foto:Mikkel Grydgaard Justesen
Fra sidste års træf. Foto:Mikkel Grydgaard Justesen
Fra sidste års træf. Foto:Mikkel Grydgaard Justesen