Viborg FF henter ny målmand: Oscar Hedvall fra FCM

19. juni 2024
Viborg FF henter ny målmand: Oscar Hedvall fra FCM
Foto:Viborg FF

Viborg FF har netop offentliggjort købet af den 25-årige målmand Oscar Hedvall. Den tidligere FCM-keeper har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. Det er en spændende tilføjelse til VFF’s målmandsteam, og klubben har store forventninger til Hedvalls bidrag på banen.

Sportschef Mads Agesen er begejstret for tilgangen af Hedvall og udtaler: “Vi er rigtig glade for, at vi nu får Oscar ind i vores stærke målmandsteam, hvor han skal være med til at styrke konkurrencen på målmandsposten. Han er en målmand med nogle kompetencer, der passer godt ind til vores spillestil, da han er god med fødderne, god i feltet og har et godt redningsspil.”

Agesen fortsætter med at rose Hedvall for hans personlige egenskaber: “Han er samtidig en god fyr, der elsker at træne og også bidrager til fællesskabet, hvilket vi sætter stor pris på. Nu glæder vi os til at få ham ind i vores miljø, hvor vi tror på, at vi sammen med vores målmandstræner Kresten kan få løftet Oscars niveau yderligere.”

Hedvall har en imponerende baggrund, der inkluderer ungdomsfodbold i Silkeborg IF, hvor han også fik sin førsteholdsdebut i 2019. Efter en halvsæson på leje hos FC Fredericia i 2022, skiftede han til FCM i sommeren 2023. Nu venter nye udfordringer i Viborg, og det er noget, Hedvall ser frem til.

“Jeg ser Viborg FF som en rigtig spændende klub, der har en klar vision og er på vej i en god retning. Så jeg ser det som en stor mulighed for mig, og jeg glæder mig til at vise, hvad jeg kan bidrage med både på og uden for banen,” udtaler Oscar Hedvall. Han tilføjer: “Jeg har ambitioner om at få spilletid, men jeg ved også, at det kræver hårdt arbejde, da jeg kommer ind og bliver en del af et stærkt målmandsteam, hvor der er stor og sund konkurrence. Det er kun godt, da konkurrencen er med til at presse os og gøre os bedre, og derfor er jeg også sikker på, at jeg her i Viborg FF kan fortsætte med at udvikle mig som målmand.”

Oscar Hedvall skal allerede i gang med træningen i morgen, når 3F Superliga-truppen møder ind til første træningsdag efter sommerferien. Det bliver spændende at se, hvordan han tilpasser sig sin nye klub og bidrager til Viborg FF’s fremtidige succes.

Med denne transfer har Viborg FF styrket deres hold markant og sikret sig en målmand med både erfaring og potentiale til at løfte holdets præstationer på banen. Hold øje med Oscar Hedvall, når han træder ind på banen i den grønne trøje!