Jan Zamburek Solgt til Heracles

3. juli 2024
Jan Zamburek Solgt til Heracles

Viborg FF har annonceret salget af den tjekkiske midtbanespiller Jan Zamburek til Heracles Almelo, en klub der konkurrerer i den hollandske Æresdivision.

Sportschef Mads Agesen udtaler: “Jan blev i sin tid hentet ind som en spændende midtbanespiller, og han har altid været topprofessionel og givet rigtig meget til vores miljø. Han er en fantastisk person og en dygtig spiller, men han har været i hård konkurrence om pladserne på midtbanen. Derfor valgte vi sidste sommer at udleje Jan, så han kunne få kontinuerlig spilletid, og det fik han i Slovan Liberec, hvor han fik vist sig godt frem.”

Videre forklarer Mads Agesen: “Nu er der så opstået en spændende mulighed for Jan i hollandsk fodbold, og vi er blevet enige med Heracles om en transfer, som også gør det til en god løsning for VFF. Vi takker Jan for indsatsen i Viborg FF og ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden.”

Den 23-årige Jan Zamburek kom til Viborg FF fra Brentford FC i januar 2022 og har spillet 45 kampe for klubben.